Terra Somnàmbula eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,59 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Terra Somnàmbula.pdf
AUTOR(A)
Mia Couto
ISBN
9788417339135

Cuida los árboles y descarga el libro de Terra Somnàmbula en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Terra Somnàmbula en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Terra Somnàmbula en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Terra Somnàmbula Image

Fugint de la violència que assola el seu país, el vell Tuahir i el jove Muidinga, un noi que no recorda el seu passat, busquen refugi en un autobús calcinat. A dins, hi troben uns quaderns que narren la vida d’un dels difunts. A mesura que en Muidinga els llegeix, aquesta història i la seva pròpia semblen discórrer de forma paral·lela i transitar entre la realitat i el somni.Terra somnàmbula és considerada una de les deu millors novel·les africanes del segle xx. Té com a teló de fons la guerra civil de Moçambic, un escenari d’abisme per on transiten uns personatges amb una profunda humanitat que vaguen entre la desesperació més contundent i l’esperança que es nega a morir. Amb una prosa poètica i lírica, Mia Couto reivindica la tradició oral per afrontar l’oblit del passat i la memòria.Der Landbote–«Terra somnàmbula és una novel·la original en l’estructura i brillant en la narració. Pot ser considerada com una de les obres de la literatura africana contemporània més destacades.»Libération–«Amb la primera novel·la de Mia Couto assistim al naixement d’una literatura sorprenent: feta d’històries mítiques, d’inspiració mestissa i de llengua encara més mestissa. Una obra màgica que beu de l’imaginari africà i de la riquesa inventiva d’una llengua portuguesa, moçambicada, mestissa, densa, més propera al Brasi...

Terra Somnàmbula de Couto, Mia 978-84-17339-13-5

Terra somnàmbula és considerada una de les deu millors novel·les africanes del segle xx. Té com a teló de fons la guerra civil de Moçambic, un escenari d?abisme per on transiten uns personatges amb una profunda humanitat que vaguen entre la desesperació més contundent i l?esperança que es nega a morir.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Terra Somnàmbula de Couto, Mia 978-84-17339-13-5

Terra somnàmbula és considerada una de les deu millors novel·les africanes del segle xx. Té com a teló de fons la guerra civil de Moçambic, un escenari d'abisme per on transiten uns personatges amb una profunda humanitat que vaguen entre la desesperació més contundent i l'esperança que es nega a morir.