Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,52 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya.pdf
AUTOR(A)
Josep Iglésies I Fort
ISBN
none

Cuida los árboles y descarga el libro de Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Artur Osona, L'autor De Les Primeres Guies Excursionistes De Catalunya Image

Barcelona, Arxiu Bibliogràfic Excursionista de la Unió Excursionista de Catalunya, 1983, 13x17 cms., 131 págs., rústica, il.lustrat. (2E)

excursionisme | enciclopèdia.cat

El IEFC, el Club Lleuresport, la Fundació Barcelona Olímpica y la Fundació Catalana per a l'Esport exponen Darrere les passes d'Artur Osona 21 de marzo de 2013 - 23 de junio de 2013
DESCARGAR LEER EN LINEA

Josep Iglesies - Dialnet

A Artur Osona aquesta renuncia li afectà tant que va decidir fer dipositari, a la seva mort, al Centre Excursionista de Catalunya (centre que va fusionar l'antiga Associació Catalanista d'excursions Científiques) dels guanys de les seves guies per tal de que fossin destinades al projecte de l'observatori.