Fuster Per A Ociosos eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,59 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
Fuster Per A Ociosos.pdf
AUTOR(A)
Xavier Aliaga, Joan Fuster
ISBN
9788416698134

Cuida los árboles y descarga el libro de Fuster Per A Ociosos en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Fuster Per A Ociosos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fuster Per A Ociosos en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Fuster Per A Ociosos Image

Joan Fuster és una figura cabdal per entendre’ns com a poble. Una ment privilegiada que va bastir les bases d’un nou futur col·lectiu en un moment en què tot semblava perdut. Però Joan Fuster fou, també, un escriptor extraordinari que ens deixà una exuberant obra fruit d’una tasca sobrehumana de lectura, assimilació i reelaboració. Un llegat literari i intel·lectual catedralici, acompanyat per tota mena d’encàrrecs i col·laboracions a la premsa escrita, que el va convertir en un tot terreny de la paraula.A Fuster per a ociosos, el periodista i escriptor Xavier Aliaga ha realitzat una brillant tasca per condensar la mirada única que atresorava el mestre de Sueca. Literatura, futbol, creació, festes, llengua, rock, poesia, país, joventut, pintura, filosofia o, per descomptat, política, conformen aquesta original antologia concebuda a còpia de fragments com flamerades. La lucidesa granítica, la capacitat argumental, el verb punyent, el rigor insubornable, l’escepticisme militant i el domini precís de l’idioma, fins i tot en els textos aparentment més irrellevants, proporcionen grans moments de glòria. El resultat és una porta d’entrada a l’univers fusterià. Una compilació bàsica i imprescindible, meravellosament il·lustrada per Aitana Carrasco, que ens ofereix una visió integrada d’un dels grans de les nostres ll...

Joan Fuster - Wikipedia, la enciclopedia libre

Diccionari per a ociosos com ja ens diu el seu títol, és un llibre en forma de diccionari. Conté seixanta una paraules que l'autor ha col.locat per ordre alfabètic i les ha definides amb un criteri molt personal i sobretot subjectiu.
DESCARGAR LEER EN LINEA

FUSTER PER A OCIOSOS | XAVIER ALIAGA | Comprar libro ...

Un llegat literari i intel·lectual catedralici, acompanyat per tota mena d encàrrecs i col·laboracions a la premsa escrita, que el va convertir en un tot terreny de la paraula. A Fuster per a ociosos, el periodista i escriptor Xavier Aliaga ha realitzat una brillant tasca per condensar la mirada única que atresorava el mestre de Sueca.