Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,66 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià.pdf
AUTOR(A)
Marguerite Yourcenar
ISBN
none

El libro Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià en formato PDF. El libro Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià en formato MOBI. El libro Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marguerite Yourcenar. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Memòries D'adrià, Seguit De Quadern De Notes De Les Memòries D'adrià Image

Barcelona, Editorial Laia, 1983, 13x20 cms., 338 pàgs., rústica amb solapes, 2ª edició. Col·lecció El Mirall

Memòries d'Adrià - Marguerite Yourcenar | Grup62

LES MEMORIES D ADRIA. by admin · Published 15 octubre, 2015 · Updated 18 enero, 2016. 0. SHARES. Share Tweet ... Aquesta edició inclou el Quadern de notes de les Memòries d'Adrià, on Yourcenar reflexiona sobre l'obra, l'art d'escriure i l'anomenada novel·la històrica. Descargar.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Memòries D'Adrià (ebook) · Ebooks · El Corte Inglés

Com una llarga epístola a Marc Aureli, Adrià dicta, quan sent la mort de prop, les seves memòries, unes memòries que li permeten repassar una profitosa vida dedicada a l'organització de l'Imperi i a realitzar, des de la convicció que és responsable de la bellesa del món, l'ideal platònic de l'emperador-filòsof. Marguerite Yourcenar recrea...