Amor I Brossa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,96 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Amor I Brossa.pdf
AUTOR(A)
Ivan Klima
ISBN
9788429751710

El libro Amor I Brossa en formato PDF. El libro Amor I Brossa en formato MOBI. El libro Amor I Brossa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ivan Klima. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Amor I Brossa Image

Amor i brossa va ser escrita abans de la Revolució de Vellut del 1989, quan sobre Ivan Klíma requeia la censura del govern de lantiga Txecoslovàquia. El relat —dinspiració autobiogràfica- dun escriptor prohibit empès a fer descombriaire per tal de sobreviure, li permet reflexionar, mentre neteja la porqueria dels carrers de Praga, sobre diversos episodis duna vida igualment embrutida per la manca de llibertat. El record duna infància reclosa als camps de concentració, la memòria orgullosa dun pare que va poder exercir com a científic i, sobretot, el trasbals que li suposa haver de repartir el seu amor entre dues dones teixeixen largument principal daquesta narració introspectiva, plena de reflexions intel·ligents.

Amor - Brossa, Joan | MACBA Museu d'Art Contemporani de ...

1. Els ulls del tro: En els darrers anys, sobretot després de la primera exposició de Brossa a la Fundació Miró, la projecció, la difusió i l'estudi de l'obra del poeta ha sigut una constant i aquest simposi és una prova més d'aquesta evidència.
DESCARGAR LEER EN LINEA

JOAN BROSSA | Casa del Libro

Si fueras una estrella invisible, serías el mutuo amor. Si me rodeases suavemente y te disolvieses, serías el rocío de la noche que moja los árboles. Si desfallecieras, serías un escudo roto. Si fueras una flor, nunca te apagarías. Si relampaguearas, serías talmente una piedra engastada del color del flujo del mar.