Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,31 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions.pdf
AUTOR(A)
Dolors Sistac I Sanvicén
ISBN
none

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Les Cançons De Pandero O De Tambor. Estudi I Noves Aportacions Image

Lleida, I.E.I., 1997, 17x24 cms., 439 pàgs., rústica. Correcte estat de conservació

El pandero d'Ulldemolins | La Teiera

ment per primavera),amb o sen-se capta a benefici del culte. A Ulldemolins (el Priorat) les majorales del Roser -que era com s'anomenaven a bona part de la Catalunya Nova les noies respon-sables de la confraria- captaven diners cantant al so del pandero PARLEM DE... 21 LES CANÇONS DE PANDERO Música i ritual Salvador Palomar Pandero d ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

CANÇONS DE PANDERO: el pandero quadrat del Masroig - l ...

Les cançons de pandero o cançons de tambor a càrrec de dones van ser molt presents a finals del segle XIX i principis del XX. ... Taller d'Història de Gràcia Centre d'Estudis Tel. 932 196 134, ... Introdueix el teu correu electrònic per seguir aquest blog i rebre notificacions de les noves entrades per correu electrònic.