Les Meves Mans eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,76 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Meves Mans.pdf
AUTOR(A)
Aliki Brandenberg
ISBN
9788426134271

El libro Les Meves Mans en formato PDF. El libro Les Meves Mans en formato MOBI. El libro Les Meves Mans en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aliki Brandenberg. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Les Meves Mans Image

Cada mà té cinc dits. Cada dit té un nom: polze, índex, mig, anular, menovell. El polze és el dit més gros. Amb l’índex assenyalem. El mig és el més llarg. En l’anular ens posem els anells. El menovell és el més petit de tots. Amb el dit polze podem tocar els altres dits i subjectem les coses. Sempre usem els nostres polzes. Amb els palmells de les mans podem sostenir moltes coses. També les fem servir per a acariciar o aplaudir. El polpes dels dits son molt sensibles. Amb elles sabem si un objecte està calent o fred, si és llis o rugós. Aplaudir, saludar, gratar-se, furgar, fer pessigolles… De quantes maneres uses tu les teves mans? A partir de 5 anys. Una introducció a conceptes bàsics que ajudarà als nens a satisfer la seva curiositat i reflexionar sobre l’ús de les mans.

Una víctima dels focs d'Austràlia: "No em veia ni les ...

Escolta les meves mans, Barcelona. 476 likes. Som una Associació sense ànim de lucre que pretén promoure l'aprenentatge de la llengua de signes a les escoles i apropar la comunitat sorda a l'alumnat.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Reparaciones del Hogar Barcelona - Les Teves Mans

La Meta-morfosi —que deu tenir alguna cosa de kafkiana la noia (ho dic pel nom, no perquè em recordi cap escarabat )—, em va encolomar fa ...